VAN WOORD NAAR WERKELIJKHEID

Het programma waarmee jij het leven creëert waar JIJ blij van wordt.

Is dit alles?

Voor de buitenwereld gaat het allemaal goed. Je hebt werk, een gezin, een druk leven. Je bent altijd bezig, maar…vooral voor een ander.

Je voelt je energie steeds minder worden. Het trekt je leeg. Steeds vaker heb je hoofdpijn en allerlei kwaaltjes. Je wordt er niet vrolijker van. Je wil het wel anders, maar je hebt geen idee hoe of wat. Of je durft de stap niet te zetten.

Spijt

Nu weet je waar je aan toe bent, al ben je er niet happy mee.

Weet je wat ook zeker is? Vroeg of laat krijg je spijt.

 

Spijt, omdat je steeds overprikkeld bent

en je daarom geen leuke moeder en partner meer bent.

 

Spijt, omdat je doodmoe bent

van al het energie geven en te weinig opladen.

 

Spijt, omdat je op een punt in je leven terugkijkt

en niet gedaan hebt wat je echt graag wilt.

Hoe zou het voor je zijn
 • als je duidelijk weet wat je wil.

 • als je je energie voelt toenemen

 • als je keuzes voor jezelf maakt zonder schuldgevoel.

 • als je echt mooie stappen gaat zetten.

 • als je je leven leeft helemaal zoals jij dat wilt.

Van Woord naar Werkelijkheid

In 12 weken krijg jij wekelijks een inspirerende mail van mij met een thema waarover je lekker gaat schrijven. Ook geef ik je uitleg waarin ik je in makkelijke taal vertel hoe je bijvoorbeeld je gedachten beïnvloedt en hoe je de beren van je weg haalt. Dankzij de Kracht van Schrijven bereik jij het leven wat je zo graag wilt.

In de individuele begeleiding-sessies gaan we dieper in op jouw vragen, laat ik je mogelijkheden zien en voelen en geef ik je de extra energie om te gaan voor dat wat jij zo graag wilt. Jij en jouw ideeën staan centraal! 

Als ik een plan heb, pak jij het dan aan?

Het programma Van Woord Naar Werkelijkheid is een hele krachtige methode die ik voor jou gemaakt heb. Al schrijvend breng je jezelf van je huidige levensverhaal naar het leven waar jij naar toe wilt.

Hierdoor zit je lekker in je vel. Je voelt je vol energie en enthousiasme, waardoor jij ook weer de die vrolijke moeder/ leuke partner/ gezellige vrouw wordt. Winst voor iedereen dus!

Ben je ook zo klaar met het ploeteren voor anderen?

Ben je klaar om je tijd te gaan besteden aan wat je écht wil?

Start dan nu met het programma Van Woord Naar Werkelijkheid

Jouw resultaat

Wat bereik jij met

Van Woord Naar Werkelijkheid?

 • je verlangen helderder dan ooit

 • meer rust

 • meer energie

 • vrolijke moeder, leuke partner

 • geluksgevoel iedere dag

VIP

 • 10  Online modules in 12 weken

 • Werkboek

 • 6x begeleiding-sessie 1-op-1 live of via Skype

 • Maandelijks Q & A

 • Besloten facebookgroep

547 euro *

Plus

 • 10  Online modules in 12 weken

 • Werkboek

 • 3x begeleiding-sessie 1-op-1 live of via Skype

 • Maandelijks Q & A

 • Besloten facebookgroep

347 euro*

Online

 • 10  Online modules in 12 weken

 • Werkboek

 • Maandelijks Q & A

 • Besloten facebookgroep

147 euro

* Betaling in termijnen mogelijk

yvonne lemaire foto.jpg

Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat ik programma gevolgd heb. Ik twijfelde om te starten, omdat ik het zo druk had. Nu weet ik dat ik juist in de drukte, door te schrijven, mijn rust en helderheid iedere keer vind. Elke week keek ik uit naar wat de volgende module me zou brengen. Het gaf positieve energie en een DRIVE!

Ik heb tools geleerd waar ik echt stap voor stap mee verder kan. Daardoor voel ik me gesteund en ertoe geïnspireerd deze daadwerkelijk te zetten. Ik leerde letterlijk HOE en mijn woord is nu DOEN. Ik geef weer zanglessen. Ik durf het opzetten van mijn bedrijf Perron of Arts op 1 te zetten en heb een duidelijke lijn uitgewerkt voor mijn eigen band. Ik ben hier zo blij mee!

Yvonne Lemaire 

Ik leerde letterlijk hoe en ik doe nu eindelijk.

booklet-3397145_1920.jpg

Na de workshop Intuïtief Schrijven was ik meteen enthousiast en geraakt. Dit is interessant, dacht ik. Ik ben blij dat ik het programma ben gaan volgen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik elke dag schrijf over wat me bezighoudt. Ik ben me bewust geworden van al mijn gedachten en de stemmen in mijn hoofd. Ik krijg echt rust door schrijven. Ik heb al heel wat boekjes volgeschreven.

Het was fijn om iedere week mail te krijgen en de opdrachten stimuleerden mij om door te gaan. De coachgesprekken waren heel fijn. Ik ging steeds met plezier naar Bianca toe. Daarna was ik nog meer gemotiveerd en ging lekker verder. Ook van de Facebook lives die Bianca gaf, werd ik heel blij.

Ik vind het een heel waardevol programma voor alle vrouwen die openstaan om zich te ontwikkelen en te ontplooien.

Gemma Heestermans

Ik krijg echt rust door het schrijven!

foto Mireille Rutten.jpg

Het programma is me goed bevallen. Het schrijven op papier is ook zo fijn.

De schrijfopdrachten gaven een soort stok achter de deur om toch wat op papier te zetten en er tijd voor te maken. Ik zet nu stappen, kleine stappen weliswaar, maar ik doe het wel. Ik ben ook bezig met de belemmerende overtuigingen die ik heb. Ik ben in uitvoering!

De 1-op-1 sessies waren altijd een soort minifeestje. Ik mocht mijn ervaringen bespreken, mijn gevoel tonen. Bianca zette mij en mijn ideeën centraal. En niets was raar. Ook liet ze me andere zienswijzen zien én voelen. Ik ging ervan twinkelen!

Mireille Rutten

Ik ben in uitvoering!!

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Dit programma is een investering in je toekomst. Wat je er nu insteekt aan tijd en energie levert je straks meer energie, tijd en geluksgevoel op. Optimaal resultaat bereik je met 10-15 minuten per dag schrijven en 1 tot 2 uur per week aan oefening. Dit varieert per module. Je kunt je tijd hiervoor zelf indelen. Ik adviseer je er wel tijd voor te maken. Immers 'for things to change, you have to change'.

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma mij?

Dit programma is een investering in je toekomst. Wat je er nu insteekt aan tijd en energie levert je straks meer energie, tijd en geluksgevoel op. Optimaal resultaat bereik je met 10-15 minuten per dag schrijven en 1 tot 2 uur per week aan oefening. Dit varieert per module. Je kunt je tijd hiervoor zelf indelen. Ik adviseer je er wel tijd voor te maken. Immers 'for things to change, you have to change'.

Waarom ontvang ik 10 modules, maar is het programma 12 weken?

Wekelijks ontvang je mail van mij en deel jij tijd in om te schrijven en de oefeningen uit te werken. De ene keer is dit wat meer werk dan de andere en soms komt het leven er gewoon tussendoor. Dan is het heel fijn als er een week komt, waarin je bij kunt komen en eventuele 'achterstand' in kunt halen. 

Ik heb het al zo druk. Is dit wel iets voor mij? Is dit wel het juiste moment?

Juist als je het heel druk hebt, is schrijven een moment van rust. Je bent zelf de enige, die dit in kan passen in je dagelijks leven. Een ander zal je deze rust niet geven. 

Ben je tevreden met deze drukte? Prima, dan zou ik niets veranderen.

Maar je bent niet voor niets bij dit programma gekomen. Iets heeft je getriggerd.

Wil je toch die verandering? Kies dan nu voor jezelf en je zal zien dat het programma je straks tijd en rust oplevert.

Ik ben geen schrijftalent.

Om intuïtief te schrijven en dit programma te volgen hoef je geen taalwonder te zijn. Spelling, grammatica enzovoorts zijn hierin helemaal niet belangrijk. Het gaat om de energie, die jij meegeeft aan wat je schrijft. Het gaat erom, dat jij via het papier in gesprek kunt gaan met jezelf en bij je diepste verlangens kunt komen. En dat is precies wat ik je leer.

Ik kan het niet betalen.

Dit programma is een investering in jezelf, een investering in je toekomst en je geluksgevoel. Wat kost het je nu en later om niet te investeren hierin? Natuurlijk kan ik niet in je portemonnee kijken, maar ik wil je wel helpen door termijnbetaling aan te bieden. Neem als je hier vragen over hebt, contact met me op.

Stel je vooral open voor de mogelijkheden. Ze komen vaak uit onverwachte hoek.

Bezoekadres:

Klaverveld 31

4854 KT Bavel

contact@biancawijngaards.nl

KvK:74447971

©2019 by Bianca Wijngaards-De Kracht van Schrijven